15/4 BENROMACH MED WHISKY WEEKLY

 

För några veckor sedan fick styrelsen beskedet att Tappen Kuusela slutar som provningsledare i Värmdö Whisky och det var ett tråkigt besked. Styrelsen har jobbat hårt för att hitta ersättare och vi är väldigt glada över att få presentera klubbens nya provningsledare Daniel Speijer och Iian Andersson från youtube-kanalen Whiskyweekly. Duon kommer ha cirka 4-6 provningar med klubben varje år.
Deras första provning  blir 15  april kl 15.00 då de har en Bemromach provning i Skurustugan.
Presentation av Daniel Speijer:
Spejaren är WhiskyABCs huvudreporter som har ett finger med i spelet lite överallt. Han har skrivandets gåva och är den som främst gör reportage och krönikor på Whiskybloggen, men han kan även dyka upp i podden från tid till annan. Namnet Spejaren kommer sig helt enkelt av att hans riktiga namn är Daniel Speijer. Naturligvis förstärkt av en förkärlek till bra Speyside. Spejaren har sina rötter i norrland och har ju därmed en medfödd känsla för destillat som kommer väl till pass här.

 
Spejaren heter egentligen Daniel Speijer och har ett gediget intresse för whisky sedan många år tillbaka. Spejaren kan med fördel kontaktas för reportageförslag och platsbesök hos destillerier.
 
Presentation av Iain Andersson:
Jag är 42årig svengelsman med anor från de skotska högländerna och klanättling så kanske någon gen djupt där inne som smakar whisky? Har varit i intresserad av whisky i 15år ungefär och intresset har bara växt och växt men det kommer alltid hållas på hobbynivå. Är entusiast och inte expert! Är klart mer intresserad av smaker och upplevelser snarar än tekniken bakom och detta genomsyras även kring mat, vin osv. Älskar det goda i livet helt enkelt!.
 
 Anmäl dig till provningen.
För att platsen skall bli registrerad och bli din swischar du bokningsavgiften 250 kr direkt till 123 169 93 05.
Resterande belopp 395 kronor sätts in senast 27 mars.
Det kommer tillkomma minst 2 flaskor till provningen.