26/8 FRUKTSPRIT PROVNING MED BOGE BRÄNNERI

Fakta om Boge Bränneri
Boge Bränneri är ett litet gårdsbränneri på Gotland. Vi destillerar och kryddar spritdrycker av frukt, bär och spannmål. Frukt- och bärspriten görs beroende på säsong och de råvaror som finns tillgängliga för stunden. Det kryddade brännvinet är anpassat efter våra gamla högtider och inspirationen till många av våra recept är hämtad från äldre svensk brännvinslitteratur. Vi arbetar med små handknackade kopparpannor och tappar varje flaska för hand.

Boge Bränneri AB ägs och drivs av fyra vänner med olika bakgrund men med en gemensam passion för destillerad dryck. Bolaget bildades 2019 och de första produkterna släpptes under 2020. Det småskaliga bränneriet är beläget i en ekonomibyggnad på gården i Boge, några kilometer från Slite på Gotland. Vi destillerar i enkelpannor av koppar, de flesta tillverkade i Portugal, av klassiskt snitt. ”Stora” pannan, Augusta, tar 100 liter och är en vattenmantlad bain-marie-panna speciellt anpassad för fruktdestillat.

Fakta om provningen:

Vi kommer provsmaka 4 sorter-

Pris:380 kronor för medlemmar. Icke medlem betalar 480 kr och då ingår medlemskap i Värmdö Whisky från bokningen fram till årsmötet 2024. I priset ingår också besök på mässan.
Observera att du enbart betalar förhöjd avgift på den första provningen du bokar. Vill du delta i ytterligare en provning betalar du medlemspris.

Tid och antal platser:
Provningen med Boge Bränneri startar kl. 13.30 och vi rekommenderar att du är på plats senast 13.00 och har checkat in.
Antal platser: 25

Info om bokning:
Anmäl dig på länken https://simplesignup.se/event/201301 och när du anmält dig har du 48 timmar på dig att swischa in avgiften till 123 169 93 05. Skriv i meddelande ”Festival”.  Har du inte betalt inom den tiden raderas din bokning.
Det är föranmälan som gäller och bokningen stänger söndagen den 20 augusti kl. 20.00.
Vi kommer inte släppa in någon på festivalen som inte är anmäld.

Information om festivalen.
Festivalen är kontantfri. Det är swisch som gäller. Under festivalen säljer vi hamburgare, korv, parisare, kaffe och läsk. Alla skall under festivalen bära ett armband synligt. Armbandet hämtar du när du kommer i receptionen utomhus.

Hur tar jag till Värmdö Bygdegård?
Festivalen hålls i Värmdö Bygdegård i Hemmesta och du tar bussen från Slussen och kliver av i Hemmesta vägskäl. Därifrån tar det cirka 4 minuter att promenera till lokalen

Tar du direktbuss från Slussen tar det cirka 35 minuter till Hemmesta.
Du tar dig lätt hit med både bil och buss. Kommer du med husbil är platserna begränsade och i så fall måste du kontakta Peter Murling innan bokning.
Med SL Buss 435, 436, 437, 438, 439, 440 och 474. Skärgårdsvägen 291 Skärgårdsvägen 291, 139 33 Värmdö


Har du frågor om festivalen kan du kontakta Peter Murling på 076 – 31 79 112 kvällstid.
Har du frågor som mässan kan du kontakta Nils-Erik Hedin på 070- 99 06 027