15.45 H.A.R.R.E.L (ROM-PROVNING)

H.A.R.R.E.L är ett romföretag i Norrköping som både destillerar och importerar rom. Den rom de importerar kommer främst från Karibien och Sydamerika, hos oss fortsätter den sedan att lagras på andra fat och blir ofta en del i en blended rom.

Den rom de tar fram är resultat av åtskilliga timmars blandande och testning. Vilken typ rom vill vi ha, vilken karaktär, söt eller osötad? Det blir en hel del timmar och en hel del olika prover innan vi landar i det vi är nöjda med.

De destillerar sedan februari 2021 även svensk rom. Ett första släpp är planerat till årsskiftet, vilket är otroligt spännande. Svensk rom som lagrats på svenska ekfat är något unikt!  Hos oss kan man även investera i fat om man vill. Köp ett eget fat själv, gå ihop med några kompisar eller företaget – hur du/ni gör är helt upp till er. De fat vi erbjuder är svensk ek, ex-bourbon, ny amerikansk er och sherry.

De är ofta anlitade för romprovningar, vilket de tycker är riktigt kul. En romprovning med dem är uppdelad på historia, tillverkningssätt, lagring och självklart provning. Ett väldigt uppskattat arrangemang.

Heidi och Andreas kommer ge er deras historia hur de startade ett destilleri i Norrköping och vi kommer provsmaka 4 olika sorter.

Provningen är utomhus i ett tält. Plats för 55 deltagare.

Pris för provningen 435  kr.

Icke medlem 610  kr och och då ingår medlemskap till 26/8 2022. Under festivaldagen finns det möjlighet att förlänga medlemskapet till årsmötet 18/3 2023. Du betalar endast förhöjd avgift på den första provningen du bokar. Bokar du ytterligare en provning betalar du medlemspris

FÖR MEDLEMMAR:
Vill du gå på flera provningar så kan du avbetala på följande sätt:
* 1 provning – direktbetalning provningens pris.

* Bokar du fler fler provningar swischar du 400 kr vid bokning för att platserna skall bli dina. Resterande belopp skall  vara betalt senast 30/4 2023. Har du inte betalt in beloppet före utsatt tid raderas din bokning. Ingen återbetalning sker.

Bokar du provningar från 1 maj betalar du allt direkt.
ICKE MEDLEMMAR 

Vill du gå på flera provningar så kan du betala på följande sätt.
I provning – direktbetalning provningens pris plus 175 kronor (medlemsavgiften fram till 26/8 2022)

* Bokar du fler fler provningar swichar du 575 kr vid bokning (medlemsavgift 175 kr ingår) för att platserna skall bli dina. Resterande belopp skall  vara betalt senast 30/4 2023. Har du inte betalt in beloppet före utsatt tid raderas din bokning. Ingen återbetalning sker.

Bokar du provningar från 1 maj betalar du allt direkt.

Har du frågor om betalning, vill ha mer tid på dig så skickar du ett mail till peter.murling@gmail.com