15.45 H.A.R.R.E.L (ROM-PROVNING)

FAKTA OM FÖRETAGET:
H.A.R.R.E.L är ett romföretag i Norrköping som både destillerar och importerar rom. Den rom de importerar kommer främst från Karibien och Sydamerika, hos oss fortsätter den sedan att lagras på andra fat och blir ofta en del i en blended rom.

Den rom de tar fram är resultat av åtskilliga timmars blandande och testning. Vilken typ rom vill vi ha, vilken karaktär, söt eller osötad? Det blir en hel del timmar och en hel del olika prover innan vi landar i det vi är nöjda med.

De destillerar sedan februari 2021 även svensk rom. Ett första släpp är planerat till årsskiftet, vilket är otroligt spännande. Svensk rom som lagrats på svenska ekfat är något unikt!  Hos oss kan man även investera i fat om man vill. Köp ett eget fat själv, gå ihop med några kompisar eller företaget – hur du/ni gör är helt upp till er. De fat vi erbjuder är svensk ek, ex-bourbon, ny amerikansk er och sherry.

De är ofta anlitade för romprovningar, vilket de tycker är riktigt kul. En romprovning med dem är uppdelad på historia, tillverkningssätt, lagring och självklart provning. Ett väldigt uppskattat arrangemang.

FAKTA OM PROVNINGEN
Heidi och Andreas kommer ge er deras historia hur de startade ett destilleri i Norrköping och vi kommer provsmaka 4 olika sorter.

TID OCH ANTAL PLATSER:
Provningen är utomhus i ett tält.  Plats för 50 deltagare
.

PRISER FÖR MEDLEMMAR OCH ICKE MEDLEMMAR
Pris för provningen 385 kr för medlemmar. Icke medlem 485 kr och och då ingår medlemskap fram till årsmötet 2024. Du betalar endast förhöjd avgift på den första provningen du bokar. Bokar du ytterligare en provning betalar du medlemspris.

BETALNING FÖR MEDLEMMAR OCH ICKE MEDLEMMAR: 
Du swischar hela beloppet direkt vid bokning. Swischa till 123 169 93 05. Skriv som meddelande Festival. 
Icke medlem swishar hela beloppet direkt vid bokning. Swischa till 123 169 93 03. Lägg märke till att du betalar 100 kr extra för den första provningen vilket innebär att du är medlem i klubben fram till årsmötet 2024. Bokar du ytterligare en provning betalar du medlemspris.
För att delta i festivalen måste alla vara medlemmar
Har du frågor om betalning, vill ha mer tid på dig så skickar du ett mail till peter.murling@gmail.com