18.00 – 19.00 H.A.R.R.E.L (ROM-PROVNING)

Anmälningslänk till H.A.R.R.E.L
https://simplesignup.se/event/196672

FAKTA OM H.A.R.R.E.L
H.A.R.R.E.L är ett romföretag i Norrköping som både destillerar och importerar rom. Den rom de importerar kommer främst från Karibien och Sydamerika, hos oss fortsätter den sedan att lagras på andra fat och blir ofta en del i en blended rom.

Den rom de tar fram är resultat av åtskilliga timmars blandande och testning. Vilken typ rom vill vi ha, vilken karaktär, söt eller osötad? Det blir en hel del timmar och en hel del olika prover innan vi landar i det vi är nöjda med.

De destillerar sedan februari 2021 även svensk rom. Ett första släpp är planerat till årsskiftet, vilket är otroligt spännande. Svensk rom som lagrats på svenska ekfat är något unikt!  Hos oss kan man även investera i fat om man vill. Köp ett eget fat själv, gå ihop med några kompisar eller företaget – hur du/ni gör är helt upp till er. De fat vi erbjuder är svensk ek, ex-bourbon, ny amerikansk er och sherry.

De är ofta anlitade för romprovningar, vilket de tycker är riktigt kul. En romprovning med dem är uppdelad på historia, tillverkningssätt, lagring och självklart provning. Ett väldigt uppskattat arrangemang.

FAKTA OM PROVNINGEN
Heidi och Andreas kommer ge er deras historia hur de startade ett destilleri i Norrköping och vi kommer provsmaka 4 olika sorter.

TID OCH ANTAL PLATSER:
17.15 – 18.15 är provningen i gillestugan för 30 personer. Pris 395 kr.

Info om bokning:
Anmäl dig på länken https://simplesignup.se/event/196672   Bokar du innan 14 juni är sista betalningsdag 15 juni.  Efter det datumet är det direktbetalning som gäller från 15 juni.

Det är föranmälan som gäller och bokningen stänger söndagen den 20 augusti kl. 20.00.
Information om festivalen.
Hela dagen är kontantfri. Det är svisch som gäller. Under dagen säljer vi hamburgare, korv, parisare, kaffe och läsk.
Har du frågor om festivalen kan du kontakta Peter Murling på 076 – 31 79 112 kvällstid.