17.45 ÖL PROVNING MED JOEL HEDMAN – EN GOD ÖL TILLSAMMANS MED OST


ANMÄLNINGSLÄNK:
https://simplesignup.se/event/196931

FAKTA OM JOEL:

Joel har hållit ölprovningar i över ett decennium med erfarenhet av både rena utbildningsprovningar samt ölprovningar av mer underhållande karaktär.

Sedan 2019 är Joel diplomerad fromager & tycker om att kombinera öl & ost.
Som öldomare har Joel dömt på diverse öltävlingar, även som huvuddomare. I egenskap av auktoriserad Stockholmsguide håller Joel guidade turer med fokus på ölhistoria i Stockholm samt föreläser om svensk ölhistoria.

Joel kommer under dagen ha 2 öl provningar. Den första är en historisk öl provning medan den andra handlar om ost och öl.

INFORMATION OM PROVNINGEN
Följ med på en ölprovning med specialinriktning på öl och ost i kombination och testa några av öldomaren och diplomerade fromagern Joel Hedmans favoritparningar.

Det är få saker i världen som passar ihop lika otvunget som öl och ost. Denna kärlekshistoria har mestadels levt i det fördolda men har en lång historia bakom sig.

Fakta om provningen:
Vi kommer provsmaka 4 sorter på öl.

Pris  385 krkronor för medlemmar. Icke medlem betalar 485 kr och då ingår medlemskap i Värmdö Whisky från bokningen fram till årsmötet 2024. I priset ingår också besök på mässan.
Observera att du enbart betalar förhöjd avgift på den första provningen du bokar. Vill du delta i ytterligare en provning betalar du medlemspris.

Tid och antal platser:
Provningen med Joel Hedman startar kl. 17.45 och vi rekommenderar att du är på plats senast 17.15 och har checkat in.
Antal platser: 49

Info om bokning:
Anmäl dig på länken https://simplesignup.se/event/196931  och när du anmält dig har du 48 timmar på dig att swischa in avgiften till 123 169 93 05. Skriv i meddelande ”Festival”.  Har du inte betalt inom den tiden raderas din bokning.
Det är föranmälan som gäller och bokningen stänger söndagen den 20 augusti kl. 20.00.
Vi kommer inte släppa in någon på festivalen som inte är anmäld.

Information om festivalen.
Festivalen är kontantfri. Det är swisch som gäller. Under festivalen säljer vi hamburgare, korv, parisare, kaffe och läsk. Alla skall under festivalen bära ett armband synligt. Armbandet hämtar du när du kommer i receptionen utomhus.

Hur tar jag till Värmdö Bygdegård?
Festivalen hålls i Värmdö Bygdegård i Hemmesta och du tar bussen från Slussen och kliver av i Hemmesta vägskäl. Därifrån tar det cirka 4 minuter att promenera till lokalen
Tar du direktbuss från Slussen tar det cirka 35 minuter till Hemmesta.
Du tar dig lätt hit med både bil och buss. Kommer du med husbil är platserna begränsade och i så fall måste du kontakta Peter Murling innan bokning.
Med SL Buss 435, 436, 437, 438, 439, 440 och 474. Skärgårdsvägen 291 Skärgårdsvägen 291, 139 33 Värmdö