17.45 ÖL PROVNING MED JOEL HEDMAN – EN GOD ÖL TILLSAMMANS MED OST

FAKTA OM JOEL:
Joel har hållit ölprovningar i över ett decennium med erfarenhet av både rena utbildningsprovningar samt ölprovningar av mer underhållande karaktär.

Sedan 2019 är Joel diplomerad fromager & tycker om att kombinera öl & ost.
Som öldomare har Joel dömt på diverse öltävlingar, även som huvuddomare. I egenskap av auktoriserad Stockholmsguide håller Joel guidade turer med fokus på ölhistoria i Stockholm samt föreläser om svensk ölhistoria.

Joel kommer under dagen ha 2 öl provningar. Den första är en historisk öl provning medan den andra handlar om ost och öl.

INFORMATION OM PROVNINGEN
Följ med på en ölprovning med specialinriktning på öl och ost i kombination och testa några av öldomaren och diplomerade fromagern Joel Hedmans favoritparningar.

Det är få saker i världen som passar ihop lika otvunget som öl och ost. Denna kärlekshistoria har mestadels levt i det fördolda men har en lång historia bakom sig.

TID OCH ANTAL PLATSER:
Provningen med  Joel Hedman sker utomhus i ett tält. Antal platser 50.

Bokade: 4/40.

PRISER:
Pris: 395 kr för medlemmar.  495 kr för icke medlemmar och då ingår medlemskap till 26/8 2022  (obligatoriskt). Under festivaldagen finns det möjlighet att förlänga medlemskapet till årsmötet 18/3 2023. Du betalar endast förhöjd avgift på den första provningen du bokar. Bokar du ytterligare en provning betalar du medlemspris.

495 kr för icke medlemmar och då ingår medlemskap till 26/8 2022. Under festivaldagen finns det möjlighet att förlänga medlemskapet till årsmötet 18/3 2023. Du betalar endast förhöjd avgift på den första provningen du bokar. Bokar du ytterligare en provning betalar du medlemspris.

BETALNING:
Medlem:
Du swischar hela beloppet direkt vid bokning.
Swischa till 123 169 93 05. Skriv som meddelande Festival. 

Icke medlem swischar hela beloppet direkt vid bokning. Swischa till 123 169 93 03. Lägg märke till att du betalar 100 kr extra för den första provningen vilket innebär att du är medlem i klubben fram till årsmötet 2024. Bokar du ytterligare en provning betalar du medlemspris.
För att delta i festivalen måste alla vara medlemmar
Har du frågor om betalning, vill ha mer tid på dig så skickar du ett mail till peter.murling@gmail.com.

Har du frågor om betalning, vill ha mer tid på dig så skickar du ett mail till peter.murling@gmail.com