VÄRMDÖ WHISKY - GRUNDAT 19 OKTOBER 2019
Sök efter:

 
Reino  älskar whiskyhistoria! Den här dagen bjuder han på en spännande historieresa där du får prova alla officiella utgåvor som släppts samt alla aktieägarsläpp från Gotland whisky. 
 
Du får höra historier från destilleriet och om platserna på ön som namngivit flaskorna. 
 
Aldrig tidigare har någon klubb utsett den bästa utgåvan där alla utgåvor har fått tävla mot varandra. Det är dags att vi tar tag i det!
 
Provningen är uppbyggd som en turnering där de olika utgåvorna tävlar mot varandra. När dagen är över och dimman lättar har vi korat den bästa utgåvan från Gotland whisky.
 
Vi ses i maj på världens whiskyslag


43 platser: Bokade 10

Reino Östergren är en välkänd provningsledare i Sverige och han är medlem i Värmdö Whisky. Sedan några  år tillbaka bor Reino med sin familj i  Varberg där han bland annat är ambassadör för Milk & Honey från Israel. En provning han hade med klubben under 2023. Reino är också ambassadör för Nikka Whisky.


799 kr om du väljer att delta i maratonprovningen med  Gotland Whisky som är uppdelade i tre halvlekar med. 


899 kr om du väljer att delta i maratonprovningen med  Gotland Whisky som är uppdelade i tre halvlekar med. 


Värmdö Whisky provningar är öppna för alla. Som icke medlem får du vara med på en provning utan medlemskap.

Vill du vara på ytterligare provningar i framtiden måste du bli medlem. För närvarande är inträdesavgiften 225 kronor och den svischar du till 123 169 93 05 och skriv i meddelande Medlemskap,


Skurustugan i Nacka. Kommer du med bil från Stockholm svänger du av innan nya Skurubron och vid nästa avfart tar du till höger. Begränsat antal parkeringsplatser.
Kommer du med buss från Slussen rekommenderar vi dig att ta buss 471 och gå av vid Skuruskolan. Från hållplatsen går du cirka 1000 meter mot motorvägen så är du framme.

Kommer i början av 2024