26-29 10 2023 RESA TILL TEELING WHISKEY SAMT LIBERTIES DISTILLERY

ANMÄLNNGSLÄNK:
https://simplesignup.se/event/200785

Den 26-29 oktober har vi planerat in klubbens första utlandsresa och vi kommer åka till Dublin där vi kommer besöka Teeling Whiskey samt The Dublin Liberties distillery.
Vi kommer boka paketresa med Airtours som består av  flyg och hotell.
Styrelsen har beslut att subventionera resan. Resan kostar 6600 kr, men klubben subventionerar med 700 kr. Priset blir  5900 kr med flyg och dubbelrum.

Pris: cirka 7000 kr med flyg och hotell.

Antal platser: 26. Bokade:  13
I anmälan skriver du om du deltar eller intresserad.
Alla som skriver DELTAR har en plats.. Ni som väljer intresserade har en plats om det finns ledigt.

Fakta om resan:
2020 var det meningen att vi skulle åka över men då om Corona och då fanns bara möjligheten att boka en tour genom getyourgide på 60 minuter.
Den här gången har ordförande Peter Murling varit i direkt kontakt med destilleriet och Chris Haynes och vår klubb har fått en special provning samt visning på fredagen kl 14.00.
Det kommer att bli magiskt.

Fakta om Liberties distillery
Dublin Liberties Distillery är stolta över att vara en del av Dublins spännande återupplivande av whisky. Deras destilleri ligger inbäddat i hjärtat av stadens livliga kulturkvarter. Whiskyn de producerar är inspirerad av berättelserna om Liberties, dess människor och legender. Rik på karaktär, tradition och ett sunt mått av uppror.

De är inspirerade av ensamvargarna, wild cards och pionjärerna från Liberties förflutna. De bryr oss om att göra whisky på vårt sätt. Vår historia är historien om och mytologin kring Friheterna, området känt som ”Helvetet”. Vi har massor av historier att berätta och massor av whisky att göra. Utforska vårt fungerande destilleri mer detaljerat på din guidade rundtur.

Rundturen kostar cirka 200 kronor och vi kommer besöka destilleriet på lördagen. Ingår i ej i avgiften.