11/5 FORS BRYGGERI KL 15.00

Du är intresserad att anmäla dig till öl provningen med Fors Bryggeri. Pris: 650 kronor med mat.
Länk:
https://simplesignup.se/event/211688
Du har också möjlighet att boka in ytterligare en provning. Då betalar  du 750 kr med mat för 2 provningarna. Antalet platser är begränsade i gillestugan till 20 personer.
Rom provning med Anton Öberg cirka kl 18.00
https://simplesignup.se/event/211691

Uppdateras inom kort.

 
Vi kommer provsmaka 6 sorters öl och olika sorter.


18 platser: Bokade 3

Provningsledare: Niklas Magnusson
Fakta:
Efter några år som hembryggare med goda resultat och uppskattad respons från vänner och bekanta som provsmakade ölen kändes steget naturligt att starta ett mikrobryggeri. Efter idogt letande efter en lämplig lokal dök en alldeles utmärkt lokal upp på Ekenäs, hos Drömhus.nu.

Nu ett halvår senare står lokalen, efter omfattande renoveringar, klar för bryggeriverksamhet.

Ölen bryggs i små batcher om cirka 200 l. Detta sker i 2 stycken Blichmann BoilerMaker 210 liters grytor. Tappning sker med 2 st Enol Matic vacumfyllare och till etikettering används en Easy HC6. Således bryggs äkta handcrafted öl i liten skala hos Fors bryggeri.


750 kr med mat om du väljer att delta i 2 provningar.  Väljer du bara att delta i ölprovningen kostar den 650 kr med mat.


850 kr om du väljer att delta i att delta i 2 provningar.  Väljer du bara att delta i ölprovningen kostar den 650 kr med mat.


Värmdö Whisky provningar är öppna för alla. Som icke medlem får du vara med på en provning utan medlemskap.

Vill du vara på ytterligare provningar i framtiden måste du bli medlem. För närvarande är inträdesavgiften 225 kronor och den svischar du till 123 169 93 05 och skriv i meddelande Medlemskap,


Skurustugan i Nacka. Kommer du med bil från Stockholm svänger du av innan nya Skurubron och vid nästa avfart tar du till höger. Begränsat antal parkeringsplatser.
Kommer du med buss från Slussen rekommenderar vi dig att ta buss 471 och gå av vid Skuruskolan. Från hållplatsen går du cirka 1000 meter mot motorvägen så är du framme.

Kommer i början av 2024