WHISKYKALENDERNS WEBBSHOP

Inom kort kan ni medlemmar  beställa  profilkläder whisky kalendern. I dag är cirka 15 klubbar anslutna till hans whiskykalendern.
Beställningar kommer att ske 2-3 gånger per år via klubben och vi kommer fortsätta samarbeta med Tembert Design.

Whiskykalendern uppdaterar 1-2 gånger per år en kollektion för Värmdö Whisky där vi själva väljer vad som skall ingå i vårt sortiment.
Här nedan kan ni se vad andra klubbar har i deras sortiment:
Lite exempel på kollektioner:
https://whiskykalendern.shop/sv/whiskyklubbar/eskilstuna-whiskykultur/

https://whiskykalendern.shop/sv/whiskyklubbar/ewa-enecopia-whisky-academy/

https://whiskykalendern.shop/sv/whiskyklubbar/westeras-whiskey-wenner/

https://whiskykalendern.shop/sv/whiskyklubbar/westcoast-whisky-assocciation/

Vi kan fyllla på  kollektionen med i princip vilka produkter som helst.
Det som är viktigt är att produkterna är av hög kvalitet, nästan hela vårt sortiment är hållbarare med t.ex. ekologisk bomull och du ska räkna med bra passform och plagg som lever och vill bäras länge.

Här är även varumärkena de oftast baserar kollektionen på:
https://www.nimbus-b2b.se/
https://www.teejays.dk/
https://www.stanleystella.com/en-gb/


Shopen
Medlemmar beställer genom whiskykalendern.shop fyra gånger om året.  Leverans sker ca 2 veckor efter stängning av shopen. Det beror på att alla plagg produceras och trycks efter beställning, med andra ord finns inga plagg lagerhållna och ni tar ingen risk.

När man beställer i shopen handlar man av Marknadsbyrån, vilket gör att distansköplagen gäller och det ska inte vara något snack om t.ex. returer, storleksbyten eller andra problem. Vi vill att medlemmarna ska ha samma känsla som att handla på en etablerad E-handel, med undantag för den lite längre leveranstiden då. Men saker ska fungera och vara proffsigt och tryggt. Sen slipper klubben vara mellanhand med all administration av beställningar.
Priser
Priserna du ser i shoparna idag är våra priser, inkl moms. Det går att ni har marginal på produkterna men det resulterar i att priserna höjs motsvarande. Av alla klubbar vi har pratat med har i princip alla valt att inte ta marginal på produkterna utan prioriterar att hålla priserna nere.
Med det sagt, de har inte fokuserat på att skapa en billig kollektion, deras fokus och också den största framgångsfaktorn för Whiskykalendern.shop är att de levererar kvalitet. Jämför man deras priser med HM så ser det så klart dyrt ut med 189 kr för en T-shirt och över 400 kr för en piké, men om man istället jämför med butiker som Volt, MQ Marqet eller liknande är priserna snarare låga och det är mot dessa bättre varumärken som kvaliteten förtjänas att jämföras med.
Det viktiga med strategin med lite dyrare men bättre produkter är att vi gemensamt lyckas förmedla detta till era medlemmar.