11/5 ROM PROVNING MED ANTON ÖBERG

Du är intresserad att anmäla dig till rom provning med Anton Öberg. Du betalar 650 kr för att anmäla dig till denna provning
BOKA HÄR
Du har också möjlighet att boka in ytterligare en provning. Då betalar du 799 kr med mat för 2 provningar. 
Öl provning med Fors Bryggeri
BOKA HÄR

 
Vi kommer provsmaka 6 sorters från med 2 cl i varje glas.
Fakta:

Passionerad, nyfiken, raffinerad smak för skönhet, Alexandre Gabriel är en outtröttlig entreprenör på jakt efter perfektion. Han är hantverkare och levererar den bästa produkten genom att implementera de mest avancerade och exakta produktionsmetoderna. Han vet att en fantastisk konjak, en överlägsen rom, framför allt är en kraftfull känsla som ska delas. Alexandre Gabriel tillämpar disciplinen och passionen hos antika hantverkare, hantverkare och guldsmeder på sin rom och konjak.

1989 upptäcker Alexander Gabriel Maison Ferrand, ett av de äldsta spritmärkena i Cognac-regionen. Husets rykte är obestridligt men försäljningen släpar efter. En omedelbar förälskelse griper tag och Alexandre Gabriel dyker in med överflöd till detaljerna och hantverket i Cognac-produktionen.

Resor följer passion och snart skapar Alexandre Gabriel ett dedikerat distributionsnätverk av lika passionerade partners. Han bygger på sina värderingar och visioner för huset. Tjugo år senare är de flesta av hans grundarteam fortfarande tillsammans.

På 1990-talet ser Alexandre Gabriel kamma Karibien på jakt efter den bästa rommen i regionen. Plantation är född: ett hantverksmässigt utbud av rom från de stora terroirerna i tropikerna. Femton år av dedikerad romtillverkning senare, 2012, tilldelas Alexandre Årets Master Rum Blender vid Golden Rum Barrel Awards och utsågs till Årets Distiller av The American Distilling Institute.

Idag, VD och ägare av Maison Ferrand, har Alexandre Gabriel vunnit beröm över kategorin och branschen. Med fokus på tre stora spritdrycker som representerar passionen och visionen för Maison Ferrand: Ferrand Cognac, Citadelle Gin och Plantation Rum: autentiska spritdrycker som uttrycker de individuella terroirerna som skapade dem.


24 platser: Bokade 7

Provningsledare: Anton Öberg.


750 kr med mat om du väljer att delta i 2 provningar. 
Väljer du bara att delta i den här provningen kostar det 650 kronor.


850 kr med mat om du väljer att delta i 2 provningar.  
Väljer du bara att delta i den här provningen kostar den 650 kr med mat


Värmdö Whisky provningar är öppna för alla. Som icke medlem får du vara med på en provning utan medlemskap.

Vill du vara på ytterligare provningar i framtiden måste du bli medlem. För närvarande är inträdesavgiften 225 kronor och den svischar du till 123 169 93 05 och skriv i meddelande Medlemskap,


Skurustugan i Nacka. Kommer du med bil från Stockholm svänger du av innan nya Skurubron och vid nästa avfart tar du till höger. Begränsat antal parkeringsplatser.
Kommer du med buss från Slussen rekommenderar vi dig att ta buss 471 och gå av vid Skuruskolan. Från hållplatsen går du cirka 1000 meter mot motorvägen så är du framme.