VÄRMDÖ WHISKY - GRUNDAT 19 OKTOBER 2019
Sök efter:

I vintras fick Värmdö Whisky chansen att ha klubbens första utländska provning med Bruce Perry och Thorabhaig distillery från Skottland.
Provningen ställdes in på grund av Covid, men nu vill Bruce ge våra fantastiska medlemmar en ny chans. Nu på måndag kommer Bruce Perry till Värmdö Whisky.

Anmäl er på länken nedan och swischa 249 kronor till 123 169 93 05l . Skriv i meddelande ”Bruce”.
11 är redan anmälda och det finns 9 lediga platser. Vi kommer ha provningen tillsammans med tidningen Allt om Whisky.

I samarbete med medlemmen Lykke Berntson på Berntson & Brands kommer provningen ske i deras lokaler i Frihamnen måndagen den 12 september kl 18.30 då vi kommer provsmaka 3 olika sorters whisky och tilltugg erbjuds.

Berntson & Brands med det fantastiska destilleriet Torabhaig som är det första som har öppnat på Isle of Skye på över 160 år. Deras ägare är svensk och därför vill de storsatsa på den svenska marknaden. De kommer att släppa olika utgåvor under de kommande tio åren. De har haft ett första släpp 2021 som hette Legacy Series 2017. Nu i maj så släppte de andra släppet som heter Allt Gleann på Systembolaget. Dessa flaskor kommer bli riktiga samlarobjekt.

Bruce kommer djupdyka i hur man bygger upp ett helt nytt destilleri. Det är en väldigt spännande story och självklart bjuder vi på smakprover av Torabhaig.

Anmälningslänk:
https://simplesignup.se/event/195717