23/3 DALMORE MED BJÖRN OLSSON


Du är intresserad att anmäla dig till whiskyprovningen med Dalmore med Björn Olsson. . Du betalar 650  kr för att anmäla dig till denna provning

BOKA HÄR

Du har också möjlighet att boka in ytterligare en provning. Då betalar du 699 kr med mat för 2 provningarna. Antal platser är begränsade.
Whiskyprovning med Nordmarkens destilleri cirka kl 18.00.
BOKA HÄR

eller
Rom provning med Anki Ulvmåne
BOKA HÄR


Vi kommer provsmaka 6 sorter från Dalmore med 2 cl i varje glas.

The Dalmore Distillery ligger i Highlands norr om Inverness, det grundades år 1839 vid havsviken Cromarty Firth. Lagringen sker nära kusten, vilket ger whiskyn en unik karaktär som särskiljer sig från whisky lagrat mer inåt landet.
På flaskorna dominerar kronhjorten som är Mackenzies klanmärke. De fick lägga till den år 1263 som tack för att Colin Mackenzie räddat dåvarande kungen av Skottland, Alexander den III, från att bli spetsad av just en kronhjort under den kungliga jakten.
I nästan 50 år har den legendariska Master Blendern Richard Paterson varit den kreativa hjärnan bakom varumärket och produkterna. Arbetet har burit frukt och är idag ett av Skottlands mest exklusiva whiskymärken. De har en lång historik av prisrekord på olika auktionshus och rankas i toppen av den globala whiskymarknaden. Info Springwine


Uppdateras i början av januari


28 platser: Bokade 11


Björn Olsson, ambassadör för Dalmore destilleri och ett mycket känt namn i whiskykretsar och hyllad som provningsledare.
Foto: https://www.noblespirits.org/provningshistorik/provning-38-dalmore-med-bjorn-olsson/


699 kr om du väljer att delta i 2 provningar under dagen. Du kan välja mellan öl provning med Södra Maltfabriken eller whiskyprovning med Nordmarkens destilleri. Du bokar provningarna separat. Vill du bara vara med på den här provningen kostar det 650 kr med mat.


799 kr om du väljer att delta i 2 provningar under dagen. Du kan välja mellan öl provning med Södra Maltfabriken eller whiskyprovning med Nordmarkens destilleri. Du bokar provningarna separat. Vill du bara vara med på den här provningen kostar det 750 kr med mat.


Värmdö Whisky provningar är öppna för alla. Som icke medlem får du vara med på en provning utan medlemskap.
Vill du vara på ytterligare provningar i framtiden måste du vara medlem. För närvarande är inträdesavgiften 225 kronor och den svischar du till 123 169 93 05 och skriv i meddelande Medlemskap,


Skurustugan i Nacka. Kommer du med bil från Stockholm svänger du av innan nya Skurubron och vid nästa avfart tar du till höger. Begränsat antal parkeringsplatser. Kommer du med buss från Slussen rekommenderar vi dig att ta buss 471 och gå av vid Skuruskolan. Från hållplatsen går du cirka 1000 meter mot motorvägen så är du framme.