23/3 NORDMARKENS DESTILLERI KL 18.00

Du är intresserad att anmäla dig till whiskyprovningen med Nordmarkens destilleri. Pris 650 kronor.
Länk:
https://simplesignup.se/event/208348

Du har också möjlighet att boka in ytterligare en provning. Då betalar du 699 kr med mat för för 2 provningarna. Antal platser är begränsade.
Whiskyprovning med Dalmore kl 15.00
https://simplesignup.se/event/208346
eller
Öl provning med Södra Maltfabriken kl. 15.00
https://simplesignup.se/event/211687


Uppdateras i början av 2024

 
Vi kommer provsmaka 6 sorter från deras destilleri. 


28 platser: Bokade 7

Provningsledare: Mikael Skoglund, destilleriet Ambassadör
Fakta:

Nordmarkens Destilleri drivs av ett kreativt gäng med härlig kamratanda, och tidigare erfarenhet av att arbeta med whisky och andra drycker. Det är ett brinnande intresse för dryckesframställning som är drivkraften för att bygga vårt varumärke, en flaska i taget. Fokus ligger mer på kvalitet än på kvantitet och ledorden är kvalitet, hantverksmässighet och passion.

Gunnar, Morgan och Ingmar startade år 2014 företaget som har sin hemvist i Holmedal utanför Årjäng omgivet av vajande kornfält, den värmländska storskogen och vattendrag med härligt friskt vatten.

Vardagen fylls med en drivkraft att med egenproducerad maltwhisky och vodkabaserade, karaktärsfulla drycker som bas erbjuda exklusiva och innovativa dryckesupplevelser till alla som vill uppleva det lilla extra i mindre hantverksproducerade dryckesbatcher.

Under 2018 flyttade destilleriet in i nya lokaler där vi på hantverksmässigt vis, med noga utvalda råvaror, destillerar råsprit i våra skotska pannor vilket lägger grunden för egna exklusiva single malt och single grain-karaktärer. Bland annat så används en svensk ekologisk malt vilket producerar både ett elegant fruktigt och orökt destillat samt ett karaktärsfullt rökigt destillat.

Vi agerar även oberoende buteljerare där kvalitativa och välsmakande whisky- och romkaraktärer köps in som sedan förädlas och buteljeras i mindre och unika batcher. Med stort engagemang har det tagits fram ett antal produkter baserade på vår krispiga vodka, producerad av svenska råvaror, med tanken att skapa smakupplevelser utöver det vanliga.

 


699 kr med mat om du väljer att delta i 2 provningar.  Väljer du bara att delta i Nordmarkens kostar den 650 kr med mat.


799 kr om du väljer att delta i att delta i 2 provningar.  Väljer du bara att delta i Nordmarkens destilleri kostar den 650 kr med mat.


Värmdö Whisky provningar är öppna för alla. Som icke medlem får du vara med på en provning utan medlemskap.

Vill du vara på ytterligare provningar i framtiden måste du bli medlem. För närvarande är inträdesavgiften 225 kronor och den svischar du till 123 169 93 05 och skriv i meddelande Medlemskap,


Skurustugan i Nacka. Kommer du med bil från Stockholm svänger du av innan nya Skurubron och vid nästa avfart tar du till höger. Begränsat antal parkeringsplatser.
Kommer du med buss från Slussen rekommenderar vi dig att ta buss 471 och gå av vid Skuruskolan. Från hållplatsen går du cirka 1000 meter mot motorvägen så är du framme.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Skuru_IK-s_klubbhus-1024x576-1.jpeg