26/8 15.30 ÖL PROVNING MED STJÄRNSUNDS BRYGGHUS

 

FAKTA OM STJÄRNSUNDS BRYGGHUS:
Som vänner och kompanjoner sedan 30 år tillbaka har vi länge haft en dröm – att starta ett bryggeri mitt i vårt Stjärnsund, lära oss att göra kvalitetsöl från grunden och ha roligt på vägen.
Tillfället kom 2017. När vi båda hade avslutat våra karriärer inom stål- och metallindustrin och sålt vårt gemensamma företag, då dök lokalen upp. Vårt bryggeri. Vi tog chansen och började bygga det som skulle bli Stjernsund Brygghus. Ända från början har vi gjort allt tillsammans, och vi sätter en ära i att göra saker med kvalitet, ta besluten själva – och ha roligt på vägen.

Intresset för öl har alltid funnits, hos oss båda. Vi har smakat oss igenom olika öl på resor, till middagar eller i bastun. Nu lär vi oss hantverket från grunden, med hjälp av all den kunskap som finns i branschen. Våren 2018 lanseras våra tre första ölsorter. Och fler kommer det att bli. Vi vill inte krångla till det, utan göra riktigt god öl med hög kvalitet. Öl som vi själva gillar.

FAKTA OM PROVNNGEN:
Vi kommer provsmaka  4-5 sorter.

TID OCH ANTAL PLATSER:
15.30 och platserna är begränsade till 23 inomhus.

Antal platser: 23 Bokade: 2

PRISER FÖR PROVNINGEN:
Pris: 415 kr för medlemmar.  515 kr för icke medlemmar och då ingår medlemskap från bokningen fram till årsmötet 2024. Du betalar endast förhöjd avgift på den första provningen du bokar. Bokar du ytterligare en provning betalar du medlemspris.

BETALNING:
Medlem:
Du swischar hela beloppet direkt vid bokning.
Swischa till 123 169 93 05. Skriv som meddelande Festival. 

Icke medlem swischar hela beloppet direkt vid bokning. Swischa till 123 169 93 03. Lägg märke till att du betalar 100 kr extra för den första provningen vilket innebär att du är medlem i klubben fram till årsmötet 2024. Bokar du ytterligare en provning betalar du medlemspris.
För att delta i festivalen måste alla vara medlemmar
Har du frågor om betalning, vill ha mer tid på dig så skickar du ett mail till peter.murling@gmail.com.

 Har du frågor om betalning, vill ha mer tid på dig så skickar du ett mail till peter.murling@gmail.com

Mer info under vecka 5 med anmälningslänk