26/8 16.00 – 17.00 ÖL PROVNING MED STJERNSUNDS BRYGGHUS

Anmälningslänk:
https://simplesignup.se/event/201448

FAKTA OM STJÄRNSUNDS BRYGGHUS:
Som vänner och kompanjoner sedan 30 år tillbaka har vi länge haft en dröm – att starta ett bryggeri mitt i vårt Stjärnsund, lära oss att göra kvalitetsöl från grunden och ha roligt på vägen.
Tillfället kom 2017. När vi båda hade avslutat våra karriärer inom stål- och metallindustrin och sålt vårt gemensamma företag, då dök lokalen upp. Vårt bryggeri. Vi tog chansen och började bygga det som skulle bli Stjernsund Brygghus. Ända från början har vi gjort allt tillsammans, och vi sätter en ära i att göra saker med kvalitet, ta besluten själva – och ha roligt på vägen.

Intresset för öl har alltid funnits, hos oss båda. Vi har smakat oss igenom olika öl på resor, till middagar eller i bastun. Nu lär vi oss hantverket från grunden, med hjälp av all den kunskap som finns i branschen. Våren 2018 lanseras våra tre första ölsorter. Och fler kommer det att bli. Vi vill inte krångla till det, utan göra riktigt god öl med hög kvalitet. Öl som vi själva gillar.

Fakta om provningen:
Vi kommer provsmaka 4 sorter på öl.

Pris:
365 kronor 
Tid och antal platser:
Provningen med Stjernsunds Brygghus  startar kl. 18.45 – 19.45 . Antal platser: 30

Info om bokning och betalning:
Anmäl dig på länken https://simplesignup.se/event/201448 . Bokar du före 14 juni är sista betalningsdag 15 juni. Efter det datumet är det direktbetalning till 123 169 93 05.
Det är föranmälan som gäller och bokningen stänger söndagen den 20 augusti kl. 20.00.

Information om festivalen.
Värmdö Whisky Festival är kontantfri. Det är svisch som gäller. Under festivalen säljer vi hamburgare, korv, parisare, kaffe och läsk.