28/9 ROM MED HOUSE OF LIQUIDS

Du är intresserad att anmäla dig till rom provningen med House of Liquids. Pris: 680 kronor.
Länk:
https://simplesignup.se/event/211694

Du har också möjlighet att boka in ytterligare en provning. Då betalar du 789 kr med mat för 2 provningar.
Whiskyprovning med  Glen Moray  cirka kl 18.00
https://simplesignup.se/event/21169

eller
Gin provning med Thomas Håkansson kl. 18.00
https://simplesignup.se/event/211708

 
Vi kommer provsmaka 4 sorters rom tillsammans med Magnus Busk. Vi kommer också prova 2 whisky som blir en överraskning för er som anmäler er.
Fakta:

Vi är ett litet, oberoende och mycket engagerat import- och distributionsföretag som jobbar främst med det vi tycker hör till det goda i livet. Vår kvalitetssäkring består av att vi själva provar produkterna. Gillar vi det, säljer och marknadsför vi det gärna. Kontakta oss om du har en produkt du tror vi skulle gilla, eller om du är intresserad av någon av de produkter vi säljer!

Vi sköter försäljning, marknadsföring och distribution för alla produkter. Inom Stockholmsområdet sköter vi själva leveranserna, för övriga Sverige jobbar vi med grossister och andra samarbetspartners för bästa lösningen. Du hittar även de flesta av våra alkoholhaltiga produkter på Systembolaget.

 


20 platser: Bokade 6

Provningsledare: Magnus Busk


789 kr med mat om du väljer att delta i 2 provningar.  Väljer du bara att delta i rom provningen kostar den 660 kr med mat.


850 kr om du väljer att delta i att delta i 2 provningar.  Väljer du bara att delta i rom provningen kostar den 660 kr med mat.


Värmdö Whisky provningar är öppna för alla. Som icke medlem får du vara med på en provning utan medlemskap.

Vill du vara på ytterligare provningar i framtiden måste du bli medlem. För närvarande är inträdesavgiften 225 kronor och den svischar du till 123 169 93 05 och skriv i meddelande Medlemskap,


Skurustugan i Nacka. Kommer du med bil från Stockholm svänger du av innan nya Skurubron och vid nästa avfart tar du till höger. Begränsat antal parkeringsplatser.
Kommer du med buss från Slussen rekommenderar vi dig att ta buss 471 och gå av vid Skuruskolan. Från hållplatsen går du cirka 1000 meter mot motorvägen så är du framme.