VÄRMDÖ WHISKY - GRUNDAT 19 OKTOBER 2019
Sök efter:


Vi kommer provsmaka 6 sorter från Smögen  med 1,5 cl i varje glas.


31 platser: Bokade 12.


Whisky Weekly är först och främst en vod och pod som vill guida sina tittare och lyssnare genom nyheterna i whiskyvärlden. Vill du alltid ha koll på det senaste som kommer på systembolaget och få veta vad som händer i whiskybranschen så är du på helt rätt site.

Daniels whiskyintresse går långt tillbaka och han var en av grundarna till WhiskyABC och skrev många av dess artiklar och smaknoter. Dessutom så gästade han i Whiskypodden vid ett flertal tillfällen.


599 kr om du väljer att delta i 2 provningar under dagen. Du kan välja mellan rom provning med Wicked Wine eller Arran Whisky. Du bokar provningarna separat. Vill du bara vara med på den här provningen kostar det 560 kr med mat.

Direktlänk till rom provningen med Wicked Wine:
https://simplesignup.se/event/208344

Direktlänk till Arran Whisky:
https://simplesignup.se/event/208343


699 kr om du väljer att delta i 2 provningar under dagen. Du kan välja mellan rom provning med Wicked Wine eller Arran Whisky. Du bokar provningarna separat. Vill du bara vara med på den här provningen kostar det 560 kr med mat.

Direktlänk till rom provningen med Wicked Wine:
https://simplesignup.se/event/208344

Direktlänk till Arran Whisky:
https://simplesignup.se/event/208343


Värmdö Whisky provningar är öppna för alla. Som icke medlem får du vara med på en provning utan medlemskap.

Vill du vara på ytterligare provningar i framtiden måste du bli medlem. För närvarande är inträdesavgiften 225 kronor och den svischar du till 123 169 93 05 och skriv i meddelande Medlemskap,


Skurustugan i Nacka. Kommer du med bil från Stockholm svänger du av innan nya skurubron och vid nästa avfart tar du till höger. Begränsat antal parkeringsplatser.
Kommer du med buss från Slussen rekommenderar vi dig att ta buss 471 och gå av vid Skuruskolan. Från hållplatsen går du cirka 1000 meter mot motorvägen så är du framme.

Uppdateras cirka 3 veckor före provningen

Anmälningslänk:
https://simplesignup.se/event/208343