LIVEBANDET SCOOP GÄSTAR FESTIVALEN

Scoop anses som Stockholms hetaste liveband och den 20 augusti står dem på scen på Värmdö Whisky Festival.

Året var 1982 på hösten när bröderna Matz & Anders satte in en annons i Gula tidningen att man sökte medlemmar till ett band. Trummisen Göran & basisten Timo ringde & efter provspelning såg bandet SCOOP dagens ljus. Vid denna tidpunkt repade grabbarna i Enskede & spelade nästan enbart material man komponerat själva.
Så här har några skrivit om bandet:
Överträffade alla mina förväntningar på alla sätt! Jag har inte ord för att uttrycka hur tacksam jag är för era insatser! Ert fantastiska lir och engagemang var en bärande del av mitt livs kväll! Så TACK!!! från djupet av mitt hjärta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *