MER INFO OM JOSEFINE

BOKA HÄR


Josephine Edelskog, sommelier, första kvinnliga i Frankrike, författare och designer som bl.a. innehar Medoc-orden och är dubbad Dame D’

Officier i Champagne.

Har arbetat med mat och dryck hela mitt verksamma liv. Före detta ägare till Bistro Jarl där jag myntade ”champagnebar” med minst tio olika på glas
bland annat Salon långt innan millenier skiftet. Konceptutvecklare på restaurang Prinsen, drev champagnebar en trappa ner varje onsdag i ett och ett halvt år. Formgivare och har tagit fram en glasserie med åtta glas och en karaff. Journalist och har skrivit i ett stort antal tidskrifter allt ifrån Sköna Hem och Allt om Mat till Livets Goda, First Class Magasin och Connoisseur mfl. Givit ut ett mat- och dryck magasin på engelska. Redaktör för Gate Report och Allt om Kungligt.
Gjort mängder av provningar i såväl Sverige som utomlands. Jag älskar att engagera och inspirera med kunskap och anekdoter.


Provningen är 75 minuter och vi kommer få höra Josefin berätta allt om champagens underbara värld och lära oss allt vi behöver veta. Vi kommer provsmaka 4 sorters champagne som Josefine valt.


Pris 400  kr. Hela beloppet skall vara insatt på vårt konto senast 1 april om du bokat före 30 mars Bokar du efter 2 april är det direktbetalning. Du svishar beloppet till 123 169 93 05. Märk swichen ”Champagne”
.


Pris 450 kr. Hela beloppet skall vara insatt på vårt konto senast 1 april om du bokat före 30 mars Bokar du efter 2 april är det direktbetalning. Du svishar beloppet till 123 169 93 05. Märk swichen ”Champagne”.