Talisker 16 november

Du är intresserad att anmäla dig till öl provningen med Wicked Wine. Pris 560 kronor.

Du har också möjlighet att boka in ytterligare en provning. Då betalar du totalt 699 kr med mat för 2 provningarna. Antal platser är begränsade.
Whiskyprovning med  Nordmarkens cirka kl 18.00

eller
Rom provning med Anki Ulvmåne kl. 18.00

Under ledning av Södra Maltfabriken kommer vi testa 6 olika stilar med öl.

Kvalitetsöl utan krimskrams” så låter det när grundarna Niklas Hjelm och Magnus Mårdberg beskriver Södra Maltfabriken. Det Stockholmsbaserade bryggeriet som sedan starten 2011 visat att mikrobryggd öl inte behöver vara svår. En ny generations bryggeri där nyskapande och experimentlusta ersatt gamla vanor och tradition.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är pris-icke-medlemmar-5-1024x85.jpg


18 platser: Bokade:

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är pris-icke-medlemmar-2-1024x85.jpg

Provningsledare är Magnus Mårdberg.


699 kr om du väljer att delta i 2 provningar under dagen. Du kan välja mellan öl provning med rom provningen med Anki Ulvmåne eller whiskyprovning med Nordmarkens destilleri. Du bokar provningarna separat. Vill du bara vara med på den här provningen kostar det 560 kr med mat.


799 kr om du väljer att delta i 2 provningar under dagen.  Vill du bara vara med på den här provningen kostar det 660 kr med mat.


Värmdö Whisky provningar är öppna för alla. Som icke medlem får du vara med på en provning utan medlemskap.

Vill du vara på ytterligare provningar i framtiden måste du bli medlem. För närvarande är inträdesavgiften 225 kronor och den svischar du till 123 169 93 05 och skriv i meddelande Medlemskap,


Skurustugan i Nacka. Kommer du med bil från Stockholm svänger du av innan nya Skurubron och vid nästa avfart tar du till höger. Begränsat antal parkeringsplatser.
Kommer du med buss från Slussen rekommenderar vi dig att ta buss 471 och gå av vid Skuruskolan. Från hållplatsen går du cirka 1000 meter mot motorvägen så är du framme.