WHISKYPROVNINGAR 2021

Använder du mobilen så klicka på märket som ser ut som v till höger så ser du länkarna från aktuella provningar.

Värmdö Whisky har 5 planerade provningar för hösten 2021 och programmet för 2022 är redan klart.

Våra provningar försöker vi att alltid hålla i Skurustugan i Nacka.  Framförallt för att lokalen är bra anpassad för provningar, det är bra bussförbindelser från Slussen, både påstigning av avstigning framför lokalen och bussarna går  med 10 minuter mellanrum.

Provningarna börjar alltid kl. 15.00 och vi provsmakar oftast 8 sorters whisky med 1,5 cl i varje glas. Anledningen till detta är att vi skall kunna ha fler deltagare på provningarna med tanke på att vi har cirka 300 medlemmar.
Avgiften kan variera. Ingen provningsavgift är dyrare än 750 kr, men avgiften kan sänkas beroende på antal deltagare. Ju fler som anmäler sig, desto billigare provning. Det exakta priset mailas ut cirka 3 veckor.


Vi bjuder alltid in Brand Ambassadörer som håller i våra provningar och vi har också en egen provningsledare som ansvarat för många provningar på Ardbeg Embassy  och på olika mässor. Han heter Tappen Kuusela.

Provningarna är cirka 2 timmar långa och efter provningen har vi mingel där medlemmarna kan diskutera dagens provning, tipsa om whisky men framförallt att lära känna varandra. Det är okej att ta med egen öl till minglet, dock ej whisky.