24/8 ROM MED ROM-ROBBAN


BOKA HÄR


Robert ”RomrobbanSandqvist är en välkänd profil i romvärlden. Han far land och rike runt och kör utbildningar, poddar, skapar cocktailmenyer åt krogar, håller provningar och konsultar med mera. Bara 2022 har han gett ut två böcker, tagit fram en helt ny, unik svensk likör samt släppt
en ny svenskproducerad rom.

Robert Sandqvists historia inom bar- och restaurangbranschen startade i mitten på 1990-talet i disken på Scandic i Östersund, staden där han växte upp. Han har sedan dess även arbetat som entrévärd, serverat, jobbat i köket, stått i baren samt ägt flera krogar och barer i Örebro, dit han flyttade 1998 för att studera.

Killarna hamnade på en liten privatarrangerad rundtur på ett sockerrörsfält samt på ett destilleri. Hemma i baren i Örebro gillade Robert att göra romdrinkar. Han visste att spriten gjordes av sockerrör och att när flaskan var tom gick man till spritförrådet för att hämta en ny. Men det här var något helt annat.

Namnet »Romrobban« användes först mest på skoj av gästerna och personalen, men har utvecklats till att bli ett personligt varumärke. 
Källa: Allt om whisky

Foto: Allt om Whisky


Provningen är 75 minuter och vi kommer få höra Robert berätta allt om whiskyn värld. Vi kommer provsmaka 4 olika sorter, rom och ljus med 2 cl i varje glas.


När Rom-Robban bestämt vilka 4 sorter han skall presentera för Er kommer vi lägga upp info här.


Pris 425 kr.. Du svishar beloppet till 123 169 93 05. Märk swichen ”Rom-Robban”.


Pris 475 kr. Hela beloppet skall vara insatt på vårt konto senast 1 april om du bokat innan. Från och med 2 april är det direktbetalning som gäller. Du svishar beloppet till 123 169 93 05. Märk swichen ”Rom-Robban”.