PROVNING MED ROM-ROBBAN

Du är intresserad att anmäla dig till rom provningen med Rom-Robban som startar cirka 18.00. Du betalar  675 kr för att anmäla dig till denna provning
BOKA HÄR
Du har också möjlighet att boka in ytterligare en provning. Då betalar du 795 kr med mat.

Whiskyprovning med Wolfburn med Mårten Flintling  kl 15.00
BOKA HÄR

eller
till öl provning med Örebro Brygghus  kl. 15.00
BOKA HÄR

 
Nu har du chansen att lära dig göra utsökta romdrinkar med “Romrobban”.
En provning som ger dig att chansen att briljera med dina nya kunskaper hemma och servera dina vänner cocktail med rom i.
Romrobban. Robert Sandqvist som han egentligen heter, har mer än 25 års erfarenhet och har även skrivit den prisbelönta “Stora Romboken”.  


20 platser: Bokade 6

Robert Sandqvist som han egentligen heter, har mer än 25 års erfarenhet och har även skrivit den prisbelönta “Stora Romboken”. 


795 kr om du väljer att delta i 2 provningar under dagen. Du kan välja mellan öl provning med Wolfburn eller Örebro Brygghus som börjar kl 15.00. 
Du bokar provningarna separat. Vill du bara vara med på den här provningen kostar det 650 kr med mat. 123 169 93 05.


895  kr om du väljer att delta i att delta i 2 provningar.  Väljer du bara att delta i den rom-provningen kostar den 650 kr med mat.


Värmdö Whisky provningar är öppna för alla. Som icke medlem får du vara med på en provning utan medlemskap.

Vill du vara på ytterligare provningar i framtiden måste du bli medlem. För närvarande är inträdesavgiften 225 kronor och den svischar du till 123 169 93 05 och skriv i meddelande Medlemskap,


Skurustugan i Nacka. Kommer du med bil från Stockholm svänger du av innan nya Skurubron och vid nästa avfart tar du till höger. Begränsat antal parkeringsplatser.
Kommer du med buss från Slussen rekommenderar vi dig att ta buss 471 och gå av vid Skuruskolan. Från hållplatsen går du cirka 1000 meter mot motorvägen så är du framme.