VÄRMDÖ WHISKY - GRUNDAT 19 OKTOBER 2019
Sök efter:


Vi kommer provsmaka 6 sorter från Wicked Wine med 2 cl i varje glas.


20 platser: Bokade 7.

Wicked Wine startades 2004 av Mikael Mårdstam, Thomas Larsson och Ola Eklund. Målet för oss är att jobba med kvalitetsprodukter vare sig stora eller små producenter så är kvaliteten det avgörande. Vi är certifierad för livsmedelssäkerhet med ”IP LIvsmedel” och Ekologiskt certifierad med KIWA och våra produkter går att få tag på över hela Sverige genom ovan kanaler. 


599 kr om du väljer att delta i 2 provningar under dagen. Du kan välja mellan öl provning med Wicked Wine eller Smögen Whisky.  Du bokar provningarna separat. Vill du bara vara med på den här provningen kostar det 560 kr med mat.

Direktlänk till Öl provningen med Wicked Wine:
https://simplesignup.se/event/210119
Direktlänk till Smögen:
https://simplesignup.se/event/208343


699 kr om du väljer att delta i 2 provningar under dagen. Vill du bara vara med på rom provningen så kostar det 599 kr. Vill du bli medlem i Värmdö Whisky betalar du ytterligare 225 kronor.


Värmdö Whisky provningar är öppna för alla. Som icke medlem får du vara med på en provning utan medlemskap.

Vill du vara på ytterligare provningar i framtiden måste du bli medlem. För närvarande är inträdesavgiften 225 kronor och den svischar du till 123 169 93 05 och skriv i meddelande Medlemskap,


Skurustugan i Nacka. Kommer du med bil från Stockholm svänger du av innan nya skurubron och vid nästa avfart tar du till höger. Begränsat antal parkeringsplatser.
Kommer du med buss från Slussen rekommenderar vi dig att ta buss 471 och gå av vid Skuruskolan. Från hållplatsen går du cirka 1000 meter mot motorvägen så är du framme.

https://simplesignup.se/event/208344